Gratis verzending
binnen Nederland
voor België vanaf € 20,00

Vandaag verzonden
bij bestellen vóór 19.00 uur

Let op: vanwege grote drukte en personeelstekort in het verzendcentrum ontvangt u uw bestelling mogelijk later dan u van ons gewend bent. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Online workshop De polyvagaaltheorie in therapie – Accreditatie

Activiteiten

Procedures en voorwaarden accreditatiepunten en certificaten

Voor de meeste (online) congressen en workshops die wij organiseren vragen wij bij diverse beroepsorganisaties accreditatie aan. Deze organisaties hebben elk hun eigen regels voor het toekennen van accreditatiepunten. In het verlengde hiervan hebben wij enkele procedures opgesteld met betrekking tot accreditatie en certificaten als bewijs van deelname, die we hieronder op een rij hebben gezet. Wij willen je vriendelijk verzoeken dit goed door te lezen.

Wanneer je een vraag hebt, neem dan gerust contact met ons op:
congres@uitgeverijmens.nl
0599-74 50 47

Accreditatietoetsen
Wanneer je accreditatiepunten voor je deelname aan deze workshop bijschreven wilt krijgen en/of een certificaat als bewijs van deelname wilt ontvangen, dien je de accreditatietoetsen te maken. Deze toetsing van de behandelde stof stellen veel beroepsorganisaties als voorwaarde bij e-learning. Per module is er een toets, die wordt aangeboden in het Nederlands en Engels in de leeromgeving van de workshop. Alleen de vier modules van het hoofdprogramma worden getoetst. De extra Q&A maakt geen onderdeel uit van het geaccrediteerde programma.

Mocht je de toetsen onverhoopt niet voldoende hebben gemaakt, dan kun je deze binnen de leeromgeving herkansen.

Wij houden voor de accreditatie door álle organisaties en voor het verstrekken van een certificaat deze regeling aan.

Toekenning van punten is aan de beroepsorganisatie en niet aan aanbieder Uitgeverij Mens!.

Lidmaatschapsnummer of BIG
Voor diverse beroepsorganisaties dienen wij de presentie van deelnemers in te voeren. Hiervoor hebben we je lidmaatschapsnummer of BIG nodig. Je kunt je gegevens via je leeromgeving aan ons doorgeven. Alle deelnemers worden hierover per e-mail geïnformeerd.

Certificaat als bewijs van deelname
Alle deelnemers die de accreditatietoets voldoende maken, ontvangen automatisch een certificaat per e-mail. Je hoeft je hier niet apart voor aan te melden.

Termijn maken toetsen, verwerking accreditatiepunten en verstrekken certificaat
De uiterste datum om de toetsen te maken is 12 november 2023. Wanneer je de toetsen van alle vier de modules van het hoofdprogramma voldoende hebt gemaakt, ontvang je uiterlijk 28 november 2023 je certificaat en geven wij, indien van toepassing, je gegevens door aan je beroepsorganisatie.

Accreditatieaanvragen
Geaccrediteerd/erkend als bijscholing door (organisaties waaraan wij de presentie doorgeven):

 • Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP):
  – Eerstelijnspsychologie: 13,5 punten
  – Lichaamsgericht Werkend Psycholoog: 13,5 punten
 • Federatie van Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten (FGzPt): 9 punten
 • Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG): 6 punten
 • Vereniging EMDR Nederland (VEN): 7 punten algemene scholing (breed)
 • Register Vaktherapie (RV): 12 punten
 • Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals; deskundigheidsgebied GGZ, SPV (V&VN): 14 punten
 • Accreditatiebureau fysiotherapie: Psychosomatische Fysiotherapie: 13 punten

Geaccrediteerd/erkend als bijscholing door (organisaties waarvoor de deelnemer de bijschrijving van punten zelf dient te regelen met het deelnamecertificaat):

 • Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG): 8 PE-punten (algemene bij- en nascholing)
 • Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH): 12 punten, waarvan 6 PsBK-punten
 • Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie (SBLP): leden krijgen de bijscholingsuren bijgeschreven op basis van hun certificaat als bewijs van deelname
 • NVPA: het NVPA hanteert een lijst met door het NVPA goedgekeurde accreditatie-instellingen, o.a.: NIP, NVRG, FGzPt; scholing die door een van deze instellingen is geaccrediteerd, telt mee in het kader van de scholingsverplichting van het NVPA
 • Vereniging van Haptotherapeuten (VVH): leden krijgen de bijscholingsuren bijgeschreven op basis van hun certificaat als bewijs van deelname
 • Belgische Vereniging voor Psychotherapie (ABP-BVP): 13 punten

Activiteiten

Webinar-serieTraumasporenHet herstel van lichaam, brein en geest na overweldigende ervaringenMet Nederlandse ondertiteling van de opnames!

Prof. dr. Bessel van der Kolk is een van 's werelds meest vooraanstaande deskundigen op het gebied van traumagerelateerde stress. In een vijfdelige webinar-serie spreekt hij onder meer over neurobiologie, ontwikkelingstrauma en behandelmethodes, waaronder psychedelica-therapie met MDMA.
Meer

Videocursus Trauma en innerlijke verdeeldheid Cliënten helpen hun persoonlijkheidsdelen te omarmenNederlandse editie!

Janina Fisher is een internationaal gewaardeerd deskundige op het gebied van traumabehandeling. In deze vierdelige videocursus deelt zij haar kennis.
Meer

Online verdiepingsworkshopDe polyvagaaltheorie in therapie Herstellen van trauma door te werken met het zenuwstelsel

Deze zesdelige verdiepingsworkshop is het vervolg op de introductieworkshop 'De polyvagaaltheorie in therapie'. Deb Dana zal deelnemers helpen hun vaardigheden in het toepassen van de polyvagaaltheorie te vergroten.
Meer