Gratis verzending
binnen Nederland
voor België vanaf € 20,00

Vandaag verzonden
bij bestellen vóór 19.00 uur

Let op: vanwege grote drukte en personeelstekort in het verzendcentrum ontvangt u uw bestelling mogelijk later dan u van ons gewend bent. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Bestelinformatie

Activiteiten

Onze boeken kunnen via het bestelsysteem van de website besteld worden. De betaling gaat dan via iDEAL, Bancontact, Belfius Direct Net of KBC/CBC Betaalknop in een beveiligde betaalomgeving.

Het is ook mogelijk om telefonisch of per e-mail te bestellen: 0599-74 50 47 of info@uitgeverijmens.nl. In dit geval gaat de betaling via overboeking.

Binnen Nederland berekenen wij geen verzendkosten.

Voor België is de verzending gratis voor bestellingen vanaf € 20,00. Voor bestellingen tot € 20,00 bedragen de verzendkosten voor België € 1,75.

Wanneer de boeken naar een adres buiten Nederland of België verzonden moeten worden, berekenen wij verzendkosten vanaf de grens. Neem hiervoor telefonisch of per e-mail contact met ons op: 0599-74 50 47 of info@uitgeverijmens.nl.

Activiteiten

Webinar-serieTraumasporenHet herstel van lichaam, brein en geest na overweldigende ervaringenMet Nederlandse ondertiteling van de opnames!

Prof. dr. Bessel van der Kolk is een van 's werelds meest vooraanstaande deskundigen op het gebied van traumagerelateerde stress. In een vijfdelige webinar-serie spreekt hij onder meer over neurobiologie, ontwikkelingstrauma en behandelmethodes, waaronder psychedelica-therapie met MDMA.
Meer

Videocursus Trauma en innerlijke verdeeldheid Cliënten helpen hun persoonlijkheidsdelen te omarmenNederlandse editie!

Janina Fisher is een internationaal gewaardeerd deskundige op het gebied van traumabehandeling. In deze vierdelige videocursus deelt zij haar kennis.
Meer

Online verdiepingsworkshopDe polyvagaaltheorie in therapie Herstellen van trauma door te werken met het zenuwstelsel

Deze zesdelige verdiepingsworkshop is het vervolg op de introductieworkshop 'De polyvagaaltheorie in therapie'. Deb Dana zal deelnemers helpen hun vaardigheden in het toepassen van de polyvagaaltheorie te vergroten.
Meer