Gratis verzending
binnen Nederland
voor België vanaf € 20,00

Vandaag verzonden
bij bestellen vóór 19.00 uur

Let op: vanwege grote drukte en personeelstekort in het verzendcentrum ontvangt u uw bestelling mogelijk later dan u van ons gewend bent. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Online training Trauma en innerlijke verdeeldheid – Accreditatie

Activiteiten

Procedures en voorwaarden accreditatiepunten en certificaten
Voor de meeste webinars, (online) congressen, trainingen en videocursussen die wij organiseren vragen wij bij diverse beroepsorganisaties accreditatie aan. Deze organisaties hebben elk hun eigen regels voor het toekennen van accreditatiepunten. In het verlengde hiervan hebben wij enkele procedures opgesteld met betrekking tot accreditatie en certificaten als bewijs van deelname, die we hieronder op een rij hebben gezet. Wij willen je vriendelijk verzoeken dit goed door te lezen.

Wanneer je een vraag hebt, neem dan gerust contact met ons op:
congres@uitgeverijmens.nl
0599-74 50 47

Accreditatietoetsen én presentie
Wanneer je accreditatiepunten voor je deelname aan deze training bijschreven wilt krijgen of een certificaat als bewijs van deelname wilt ontvangen, dien je de accreditatietoetsen te maken. Deze toetsing van de behandelde stof stellen veel beroepsorganisaties als voorwaarde bij e-learning. Per module is er een toets, die wordt aangeboden in het Nederlands en Engels in de leeromgeving van de training. Daarnaast wordt de verplichte literatuur getoetst in de leeromgeving.

Mocht je de toetsen onverhoopt niet voldoende hebben gemaakt, dan kun je deze binnen de leeromgeving herkansen.

Daarnaast is aanwezigheid van minimaal 90% verplicht wanneer je accreditatiepunten voor je deelname aan deze training bijschreven wilt krijgen of een certificaat als bewijs van deelname wilt ontvangen.

Wij houden voor de accreditatie door álle organisaties en voor het verstrekken van een certificaat deze regeling aan.

Toekenning van punten is aan de beroepsorganisatie en niet aan aanbieder Uitgeverij Mens!.

Lidmaatschapsnummer of BIG
Voor diverse beroepsorganisaties dienen wij de presentie van deelnemers in te voeren. Hiervoor is het nodig dat je je lidmaatschapsnummer of BIG invult in onze leeromgeving. Alle deelnemers worden hierover per e-mail geïnformeerd.

Certificaat als bewijs van deelname
Alle deelnemers die de accreditatietoetsen voldoende maken, ontvangen een certificaat per e-mail. Je hoeft je hier niet apart voor aan te melden.

Termijn maken toetsen, verwerking accreditatiepunten en verstrekken certificaat
De uiterste datum om de toetsen te maken is 8 mei 2024. Wanneer je de toetsen van alle vijf de modules voldoende hebt gemaakt, ontvang je uiterlijk 31 mei 2024 je certificaat en geven wij, indien van toepassing, je gegevens door aan je beroepsorganisatie.

Accreditatieaanvragen
Accreditatie/erkenning als bijscholing wordt aangevraagd bij:

 • Belgische Vereniging voor Psychotherapie (ABP-BVP)

Geaccrediteerd/erkend als bijscholing door (organisaties waaraan wij de presentie doorgeven):

 • Federatie van Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten (FGzPt): 20 punten
 • Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP):
  – Eerstelijnspsychologie: 16,5 punten
  – Lichaamsgericht Werkend Psycholoog: 15 punten (5 punten algemene kennis en vaardigheden en 10 interventievaardigheden)
 • Kwaliteitsregister Psychotherapie (NVP): 19 punten
 • Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG): 7 punten
 • Vereniging EMDR Nederland (VEN): 3 punten algemene scholing (breed)
 • Vereniging Persoonsgerichte experiëntiële Psychotherapie (VPeP): 7 punten
 • Registerplein (Cliëntondersteuners, Ervaringsdeskundigen, Gezinshuisouders, GGZ-agogen, Kinderwerkers / Jongerenwerkers, Maatschappelijk werk, Psychodiagnostisch Werkenden, Sociaal agogen, Sociaal werker): 23 punten
 • Register Vaktherapie (RV): 26 punten
 • Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register (V&VN): 15 punten
 • Stichting Keurmerk Beroepsscholingen (SKB): SBU: 74/2,6 EC’s (waarvan PSBK: 1 dag)

Geaccrediteerd/erkend als bijscholing door (organisaties waarvoor de deelnemer de bijschrijving van punten zelf dient te regelen met het deelnamecertificaat):

 • Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG): 14 punten (algemene bij- en nascholing)
 • Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH): 15 punten, waarvan 12 PsBK-punten
 • Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie (SBLP): leden krijgen de bijscholingsuren, waaronder 4 uur voor de bestudering van de verplichte literatuur, bijgeschreven op basis van hun certificaat als bewijs van deelname
 • NVPA: het NVPA hanteert een lijst met door het NVPA goedgekeurde accreditatie-instellingen, o.a.: NIP, NVRG, FGzPt, VEN; scholing die door een van deze instellingen is geaccrediteerd, telt mee in het kader van de scholingsverplichting van het NVPA
 • Vereniging van Haptotherapeuten (VVH): leden van de VVH kunnen bijscholingspunten voor hun deelname bijgeschreven krijgen op basis van accreditatie door de SKB

Activiteiten

Videocursus Trauma en innerlijke verdeeldheid Cliënten helpen hun persoonlijkheidsdelen te omarmenNederlandse editie!

Janina Fisher is een internationaal gewaardeerd deskundige op het gebied van traumabehandeling. In deze vierdelige videocursus deelt zij haar kennis.
Meer