Gratis verzending
binnen Nederland
voor België vanaf € 20,00

Vandaag verzonden
bij bestellen vóór 19.00 uur

Let op: vanwege grote drukte en personeelstekort in het verzendcentrum ontvangt u uw bestelling mogelijk later dan u van ons gewend bent. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Beroepsorganisaties

Je kunt hier de gegevens vastleggen en wijzigen van de beroepsorganisatie(s) waarbij je bent aangesloten.

Wanneer je een webinar of workshop hebt gevolgd en de toetsen voldoende hebt gemaakt, kunnen wij aan de hand van deze gegevens je deelname doorgeven aan je beroepsorganisatie(s) zodat je accreditatiepunten worden bijschrijven.

Beroepsorganisatie WEL in overzicht maar GEEN accreditatie
Onderstaand formulier met beroepsorganisaties is een algemeen formulier voor al onze webinars en workshops. Dat betekent dat niet alle hieronder vermelde beroepsorganisaties altijd elk webinar of elke workshop hebben geaccrediteerd. Zie bij het betreffende webinar of de workshop voor specifieke informatie over accreditatie.

Beroepsorganisatie NIET in overzicht maar WEL accreditatie
Een webinar of workshop kan geaccrediteerd of erkend zijn door beroepsorganisaties waarvoor je de bijschrijving van de accreditatiepunten zelf moet regelen aan de hand van je certificaat. Deze beroepsorganisaties staan niet in het overzicht hieronder. Zie ook hier bij het betreffende webinar of de workshop voor specifieke informatie over accreditatie.

We verzoeken je bij het invullen van dit formulier uitsluitend gegevens in te vullen voor de beroepsorganisaties die staan vermeld. Andere gegevens kunnen niet door ons worden verwerkt.
Het alleen aanvinken van een beroepsorganisatie volstaat niet, we hebben óók je lidmaatschapsnummer nodig.