Gratis verzending
binnen Nederland
voor België vanaf € 20,00

Vandaag verzonden
bij bestellen vóór 19.00 uur

Let op: vanwege grote drukte en personeelstekort in het verzendcentrum ontvangt u uw bestelling mogelijk later dan u van ons gewend bent. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Formulier opgave lidmaatschapsnummer beroepsvereniging online workshop ‘De polyvagaaltheorie in therapie’ met Deb Dana

We verzoeken je bij het invullen van dit formulier uitsluitend gegevens in te vullen voor de verenigingen die genoemd staan. Andere gegevens kunnen door ons niet worden verwerkt.
Het uitsluitend aanvinken van een vereniging volstaat niet, we hebben óók je lidmaatschapsnummer nodig.

Ik ben lid van een van de onderstaande verenigingen en wil punten bijgeschreven krijgen voor mijn deelname aan de workshop (let op: het voldoende maken van de accreditatietoets ter registratie van presentie bij de workshop is een voorwaarde om punten toe te kennen):

Voor onderstaande verenigingen kunnen wij het bijschrijven van de punten niet regelen. Je dient dit zelf in orde te maken met het certificaat dat je ontvangt wanneer je de accreditatietoets voldoende maakt.

  • Vereniging van Haptotherapeuten (VVH): 12 punten
  • Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG): 8 PE-punten (algemene bij- en nascholing)
  • Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH): 12 punten, waarvan 6 PsBK-punten
  • Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie (SBLP): leden krijgen de bijscholingsuren bijgeschreven op basis van hun certificaat als bewijs van deelname
  • NVPA: het NVPA hanteert een lijst met door het NVPA goedgekeurde accreditatie-instellingen, o.a.: NIP; NVRG; FGzPt. Scholing die door een van deze instellingen is geaccrediteerd, telt mee in het kader van de scholingsverplichting van het NVPA.
  • Belgische Vereniging voor Psychotherapie (ABP-BVP): 18 punten

 

Aanvullende accreditatieaanvragen bij andere beroepsverenigingen zijn niet meer mogelijk.