Gratis verzending
binnen Nederland
voor België vanaf € 20,00

Vandaag verzonden
bij bestellen vóór 19.00 uur

Let op: vanwege grote drukte en personeelstekort in het verzendcentrum ontvangt u uw bestelling mogelijk later dan u van ons gewend bent. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Akkoordverklaring voor de online training ‘Trauma en innerlijke verdeeldheid’ met Janina Fisher

1. Ik stem ermee in dat ik geen enkele vorm van opname of vastlegging (bijvoorbeeld foto, video of audio) zal maken tijdens de training. (required)
2. Ik stem ermee in geen informatie (persoonlijke details, namen, verhalen enzovoort) met derden te delen die betrekking heeft op deelnemers of personen die tijdens de training zijn genoemd. (required)
3. Ik bevestig dat ik voldoende ondersteuning in mijn leven heb om dat wat eventueel tijdens de training in mij aangeraakt wordt te kunnen verwerken, bijvoorbeeld therapie, supervisie, ondersteunende vrienden, enzovoort. (required)
4. Ik stem ermee in dat indien ik psychische symptomen of problemen ervaar gedurende of naar aanleiding van de training, het mijn eigen verantwoordelijkheid is om hulp te zoeken bij een psychotherapeut of arts. (required)