Gratis verzending
binnen Nederland
voor België vanaf € 20,00

Vandaag verzonden
bij bestellen vóór 19.00 uur

Let op: vanwege grote drukte en personeelstekort in het verzendcentrum ontvangt u uw bestelling mogelijk later dan u van ons gewend bent. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Download file TADS-I and Symptom Profiles

Activiteiten

Welcome to the download page associated with the book Assessment of Trauma-Related Dissociation by Suzette Boon.

The files on this page, containing the Symptom Profiles and TADS-I, are intended for readers and users of Assessment of Trauma-Related Dissociation only.
Sharing the link to this page and/or the files with others is not allowed.

Copyright © 2023 Suzette Boon/Norton/Mens! Publishing

Download file ‘Symptom Profiles’
Download file ‘Trauma and Dissociation Symptoms Interview (TADS-I)’

Activiteiten

Webinar-serieTraumasporenHet herstel van lichaam, brein en geest na overweldigende ervaringenMet Nederlandse ondertiteling van de opnames!

Prof. dr. Bessel van der Kolk is een van 's werelds meest vooraanstaande deskundigen op het gebied van traumagerelateerde stress. In een vijfdelige webinar-serie spreekt hij onder meer over neurobiologie, ontwikkelingstrauma en behandelmethodes, waaronder psychedelica-therapie met MDMA.
Meer

Webinar-serie De polyvagaaltheorie in therapie Herstellen van trauma door te werken met het zenuwstelselMet Nederlandse ondertiteling van de opnames!

Deb Dana is wereldwijd de belangrijkste vertaler van de polyvagaaltheorie naar de therapeutische praktijk. Vanwege grote belangstelling geeft zij haar vijfdelige webinar-serie nogmaals. Deze start op 21 januari 2025.
Meer

Videocursus Trauma en innerlijke verdeeldheid Cliënten helpen hun persoonlijkheidsdelen te omarmenNederlandse editie!

Janina Fisher is een internationaal gewaardeerd deskundige op het gebied van traumabehandeling. In deze vierdelige videocursus deelt zij haar kennis.
Meer

Online verdiepingsworkshopDe polyvagaaltheorie in therapie Herstellen van trauma door te werken met het zenuwstelsel

Deze zesdelige verdiepingsworkshop is het vervolg op de introductieworkshop 'De polyvagaaltheorie in therapie'. Deb Dana zal deelnemers helpen hun vaardigheden in het toepassen van de polyvagaaltheorie te vergroten.
Meer