Gratis verzending
binnen Nederland
voor België vanaf € 20,00

Vandaag verzonden
bij bestellen vóór 19.00 uur

Let op: vanwege grote drukte en personeelstekort in het verzendcentrum ontvangt u uw bestelling mogelijk later dan u van ons gewend bent. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Meditaties – ‘Angstig gehecht’ van Jessica Baum

Activiteiten

Welkom op de webpagina behorend bij het boek ‘Angstig gehecht’ van Jessica Baum.

Deze audiobestanden zijn enkel bedoeld voor gebruikers van het boek ‘Angstig gehecht’. Het is niet toegestaan de link van deze webpagina aan anderen door te geven.

Copyright © 2024 Uitgeverij Mens!, Eeserveen

Disclaimer: Deze meditaties zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld voor veilig gebruik. Ieder mens zit echter anders in elkaar en kan anders reageren op de meditaties. Het is de verantwoordelijkheid van elke gebruiker om de eigen gezondheid in acht te nemen en de meditaties alleen te doen wanneer er voldoende eigen draagkracht is om op te vangen wat er wordt aangeraakt of wanneer er voldoende professionele begeleiding voorhanden is. De meditaties zijn ook niet bedoeld als vervanging voor behandeling door een arts of therapeut. De auteurs, de uitgever en andere betrokkenen kunnen niet aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor enig verlies of schade voortvloeiend uit het doen van deze meditaties.

De meditaties zijn ingesproken door Christine van Dalen.

Meditatie: De hartscan


Meditatie: Naar je innerlijke verzorgers luisteren


Meditatie: Je innerlijke veilige plek


Zelfvolheidsmeditatie


Meditatie: Breng je partner naar je hartcentrum

Activiteiten

Webinar-serieTraumasporenHet herstel van lichaam, brein en geest na overweldigende ervaringenMet Nederlandse ondertiteling van de opnames!

Prof. dr. Bessel van der Kolk is een van 's werelds meest vooraanstaande deskundigen op het gebied van traumagerelateerde stress. In een vijfdelige webinar-serie spreekt hij onder meer over neurobiologie, ontwikkelingstrauma en behandelmethodes, waaronder psychedelica-therapie met MDMA.
Meer

Webinar-serie De polyvagaaltheorie in therapie Herstellen van trauma door te werken met het zenuwstelselMet Nederlandse ondertiteling van de opnames!

Deb Dana is wereldwijd de belangrijkste vertaler van de polyvagaaltheorie naar de therapeutische praktijk. Vanwege grote belangstelling geeft zij haar vijfdelige webinar-serie nogmaals. Deze start op 21 januari 2025.
Meer

Videocursus Trauma en innerlijke verdeeldheid Cliënten helpen hun persoonlijkheidsdelen te omarmenNederlandse editie!

Janina Fisher is een internationaal gewaardeerd deskundige op het gebied van traumabehandeling. In deze vierdelige videocursus deelt zij haar kennis.
Meer

Online verdiepingsworkshopDe polyvagaaltheorie in therapie Herstellen van trauma door te werken met het zenuwstelsel

Deze zesdelige verdiepingsworkshop is het vervolg op de introductieworkshop 'De polyvagaaltheorie in therapie'. Deb Dana zal deelnemers helpen hun vaardigheden in het toepassen van de polyvagaaltheorie te vergroten.
Meer