Gratis verzending
binnen Nederland
voor België vanaf € 20,00

Vandaag verzonden
bij bestellen vóór 19.00 uur

Let op: vanwege grote drukte en personeelstekort in het verzendcentrum ontvangt u uw bestelling mogelijk later dan u van ons gewend bent. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Manuscripten

Activiteiten

Heb je een manuscript geschreven dat mogelijk in het aanbod van Uitgeverij Mens! past en zou je het graag door ons willen laten uitgeven, mail je manuscript dan naar:

info@uitgeverijmens.nl

Wij gaan je manuscript vervolgens bekijken en overwegen voor uitgave.

Wij ontvangen graag complete manuscripten en dus niet enkel een paar hoofdstukken of alleen nog een idee voor een boek. Persoonlijke ervaringen en verhalen/romans geven wij niet uit.

Heb je een interessante buitenlandse titel ontdekt en vind je dat deze ook voor de Nederlandstalige lezer beschikbaar moet komen, dan vinden wij het leuk om deze tip van je te ontvangen.

Activiteiten

Webinar-serie Trauma en innerlijke verdeeldheid Cliënten helpen hun persoonlijkheidsdelen te omarmenMet Nederlandse ondertiteling van de opnames!

Janina Fisher is een internationaal gewaardeerd deskundige op het gebied van traumabehandeling. In een vierdelige webinar-serie die start op 30 mei, zal zij haar kennis delen.
Meer

Online workshop De polyvagaaltheorie in therapie Herstellen van trauma door te werken met het zenuwstelsel

Deb Dana is wereldwijd de belangrijkste vertaler van de polyvagaaltheorie naar de therapeutische praktijk. Vanwege grote belangstelling geeft zij haar vierdelige workshop nogmaals. Deze start op 19 september.
Meer