Gratis verzending
binnen Nederland
voor België vanaf € 20,00

Vandaag verzonden
bij bestellen vóór 19.00 uur

Let op: vanwege grote drukte en personeelstekort in het verzendcentrum ontvangt u uw bestelling mogelijk later dan u van ons gewend bent. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Boeken

Boekspecificaties

  • ISBN 9789463160810
  • 256 pagina's

 26,50

Boekspecificaties

  • ISBN 9789463160810
  • 256 pagina's

 26,50

Veilig in je lijf

Het traumatische verleden tot rust brengen in lichaam, hoofd en hart

Deirdre Fay

Misschien word je door het leven overweldigd. Misschien lijkt er op het eerste gezicht niets aan de hand te zijn, maar heb je wel een traumaverleden of ga je onder enorme stress of verstikkende angst gebukt. Of misschien vraag je je af of je emoties en herinneringen je beletten echt gelukkig te zijn. Deirdre Fay heeft – gebaseerd op haar 35 jaar ervaring met psychotherapie, yoga en meditatie – een methode ontwikkeld om je te helpen eindelijk van je emotionele trauma te herstellen. In Veilig in je lijf deelt ze deze benadering, waarmee ze moderne neurobiologie en eeuwenoude wijsheden samenbrengt.

In dit boek zul je ontdekken:

  • wat trauma is en waarom het je maar niet lukt om van de pijn te herstellen;
  • waarom schaamte een gehechtheidswond is en hoe je je lijden kunt verzachten met zelfcompassie;
  • hoe je je balans kunt hervinden wanneer je door iemand of door een situatie wordt getriggerd;
  • welke ademhalingstechnieken veranderingen in de hersenen stimuleren en emotionele regulatie bevorderen;
  • welke vaardigheden je helpen om meer contact te maken met je lichaam en je beter op je gemak te voelen bij je innerlijke ervaring.

Of je nu van verlatingsangst, pijn of rouw wilt herstellen, Veilig in je lijf kan je helpen om je meer thuis te gaan voelen in je innerlijke wereld. Zo kan je lichaam stap voor stap een plek worden waar je veilig kunt verblijven.

Over de auteur

Deirdre Fay heeft tientallen jaren ervaring met het verkennen van de raakpunten van trauma, gehechtheid, yoga en meditatie. Ze hanteert ‘een radicaalpositieve benadering tot het herstellen van trauma’. Als supervisor was ze verbonden aan het Trauma Center en ze verzorgde trainingen aan het Sensorimotor Psychotherapy Institute. Hedendaagse modellen voor herstel, zoals Compassion Focused Therapy (CFT) en Internal Family Systems (IFS), integreert ze met haar ervaring als bevoegd trainer in mindful zelfcompassie.