Gratis verzending
binnen Nederland
voor België vanaf € 20,00

Vandaag verzonden
bij bestellen vóór 19.00 uur

Let op: vanwege grote drukte en personeelstekort in het verzendcentrum ontvangt u uw bestelling mogelijk later dan u van ons gewend bent. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Boeken

Boekspecificaties

  • ISBN 9789463160490
  • Vierde druk / Herziene uitgave
  • 128 pagina's

 17,50

Boekspecificaties

  • ISBN 9789463160490
  • Vierde druk / Herziene uitgave
  • 128 pagina's

 17,50

Stilstaan bij trauma

Een heldere uiteenzetting over het ontstaan van trauma en de traumaverwerkingsmethode van Franz Ruppert

Vivian Broughton

Dit boek is een uitnodiging om je trauma’s te onderzoeken en jezelf beter te gaan begrijpen. Trauma is waarschijnlijk het meest voorkomende niet-erkende onderwerp in ons leven, maar het beïnvloedt ons allemaal. Het heeft een diepgaand en verstorend effect op je vermogen om je vervuld en zelfverzekerd te voelen en om succesvol en gelukkig te zijn in je leven en in je relaties.

Vaak wordt bij trauma meteen gedacht aan ingrijpende gebeurtenissen uit je jeugd, adolescentie en volwassenheid. Daaronder liggen echter trauma’s verscholen uit het prille begin van je leven, die je je niet bewust kunt herinneren. Dit boek laat zien wanneer een trauma ontstaat, wat de gevolgen ervan kunnen zijn en hoe ook deze vroege trauma’s herkend en geheeld kunnen worden. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de theorie en inzichten van traumatherapeut dr. Franz Ruppert en de opstellingsmethode die hij ontwikkelde om trauma te kunnen helen.

Over de auteur

Vivian Broughton is sinds 1989 werkzaam als psychotherapeut. In 2004 kwam zij in aanraking met het gedachtegoed van Franz Ruppert. Na een intensief leertraject bij Franz Ruppert is zij volledig met de concepten van de identiteitgeoriënteerde psychotraumatheorie en -therapie (IoPT) gaan werken. Ze heeft trainingen in IoPT gegeven in onder meer Nederland, Engeland, Noorwegen, Brazilië en de Verenigde Staten. Sinds de coronalockdowns werkt ze ook veel online.