Gratis verzending
binnen Nederland
voor België vanaf € 20,00

Vandaag verzonden
bij bestellen vóór 19.00 uur

Let op: vanwege grote drukte en personeelstekort in het verzendcentrum ontvangt u uw bestelling mogelijk later dan u van ons gewend bent. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Boeken

Boekspecificaties

  • ISBN 9789463160797
  • 320 pagina's

 24,90


Verschijnt 15 maart 2024.
Let op! Dit boek wordt je na die datum toegezonden.

Boekspecificaties

  • ISBN 9789463160797
  • 320 pagina's

 24,90


Verschijnt 15 maart 2024.
Let op! Dit boek wordt je na die datum toegezonden.

De helende brul van de jaguar

Herstellen van trauma door de wijsheid van je lichaam aan te spreken

Kimberly Ann Johnson

De tendens om prioriteit te geven aan het rationele heeft velen verwijderd van hun lichaam. Het lichaam is echter niet alleen de plaats waar trauma, schaamte, eenzaamheid, angst en fysieke pijn zijn opgeslagen, maar ook de bron van herstel. In dit boek laat Kimberly Ann Johnson zien hoe we onze aangeboren lichaamsintelligentie kunnen aanspreken, waarbij ze zich specifiek richt op vrouwen.

Aan de hand van achtergrondinformatie en oefeningen gaat de lezer het contact met haar lichaam herstellen. Het lichaam kan uit de door trauma veroorzaakte bevriezingsreactie komen. Door vervolgens de vecht- of jagersreactie – de innerlijke jaguar – te omarmen komt de lezer in haar kracht, leert ze gezonde grenzen te stellen, vervullende relaties aan te gaan en meer seksuele vrijheid te ervaren.

Over de auteur

Kimberly Ann Johnson is lichaamsgericht traumatherapeut, seksuologisch lichaamswerker, trainer van yogadocenten en doula. Ze heeft duizenden vrouwen over de hele wereld begeleid via individuele sessies, workshops en onlinecursussen. Er zijn artikelen over haar werk verschenen in The New York Times, Forbes, Vogue en Harper’s Bazaar.