Gratis verzending
binnen Nederland
voor België vanaf € 20,00

Vandaag verzonden
bij bestellen vóór 19.00 uur

Let op: vanwege grote drukte en personeelstekort in het verzendcentrum ontvangt u uw bestelling mogelijk later dan u van ons gewend bent. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Boeken

Boekspecificaties

  • ISBN 9789463160896
  • ca. 320 pagina's

 24,90


Verschijnt 4 juli 2024.
Let op! Dit boek wordt je na die datum toegezonden.

Boekspecificaties

  • ISBN 9789463160896
  • ca. 320 pagina's

 24,90


Verschijnt 4 juli 2024.
Let op! Dit boek wordt je na die datum toegezonden.

Angstig gehecht

Je veiliger voelen in het leven en de liefde

Jessica Baum

Ongeveer tien procent van de westerse bevolking heeft een angstige gehechtheidsstijl. Uit onderzoek is gebleken dat mensen met deze gehechtheidsstijl eerder last hebben van onzekerheid en afhankelijkheid en sneller jaloers zijn. Duurzame liefde vinden en behouden is lastig voor hen.

Angstig gehecht helpt de lezer een grondig begrip te krijgen van de eigen gehechtheidsstijl. Aan de hand van onder andere meditatieoefeningen (ook online te beluisteren) worden de innerlijke kracht en zelfliefde langzaam maar zeker sterker, zodat er een voedingsbodem ontstaat voor stabielere en meer bevredigende relaties.

Over de auteur

Jessica Baum, erkend counselor voor geestelijke gezondheid, is oprichter van het Relationship Institute in Florida. Sinds 2011 werkt ze er als relatietherapeut en gezinsbegeleider en biedt ze therapie bij verslavingsproblematiek.