Gratis verzending
binnen Nederland
voor België vanaf € 20,00

Vandaag verzonden
bij bestellen vóór 19.00 uur

Let op: vanwege grote drukte en personeelstekort in het verzendcentrum ontvangt u uw bestelling mogelijk later dan u van ons gewend bent. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Bestelinformatie

Activiteiten

Onze boeken kunnen via het bestelsysteem van de website besteld worden. De betaling gaat dan via iDEAL, Bancontact, Belfius Direct Net of KBC/CBC Betaalknop in een beveiligde betaalomgeving.

Het is ook mogelijk om telefonisch of per e-mail te bestellen: 0599-74 50 47 of info@uitgeverijmens.nl. In dit geval gaat de betaling via overboeking.

Binnen Nederland berekenen wij geen verzendkosten.

Voor België is de verzending gratis voor bestellingen vanaf € 20,00. Voor bestellingen tot € 20,00 bedragen de verzendkosten voor België € 1,75.

Wanneer de boeken naar een adres buiten Nederland of België verzonden moeten worden, berekenen wij verzendkosten vanaf de grens. Neem hiervoor telefonisch of per e-mail contact met ons op: 0599-74 50 47 of info@uitgeverijmens.nl.

Activiteiten

Webinar-serie De levende erfenis van trauma transformeren Toepassing in de therapeutische praktijk

Janina Fisher is een internationaal gewaardeerd deskundige op het gebied van traumabehandeling. In een vierdelige webinar-serie die start op 20 september, zal zij haar kennis delen.
Meer

Online workshop De polyvagaaltheorie in therapieOpnieuw ingepland vanwege grote belangstelling

Deb Dana is wereldwijd de belangrijkste vertaler van de polyvagaaltheorie naar de therapeutische praktijk. Vanwege grote belangstelling geeft zij haar vierdelige workshop nogmaals. Deze start op 18 januari 2023.
Meer