Gratis verzending
binnen Nederland
voor België vanaf € 20,00

Vandaag verzonden
bij bestellen vóór 19.00 uur

Let op: vanwege grote drukte en personeelstekort in het verzendcentrum ontvangt u uw bestelling mogelijk later dan u van ons gewend bent. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Beroepsverenigingen

Je kunt hier de gegevens vastleggen en wijzigen van de beroepsvereniging(en) waarbij je bent aangesloten.

Wanneer je een webinar of workshop hebt gevolgd en de toetsen voldoende hebt gemaakt, kunnen wij aan de hand van deze gegevens je deelname doorgeven aan je beroepsvereniging(en) zodat je accreditatiepunten worden bijschrijven.

Let op: niet elk webinar of elke workshop wordt altijd geaccrediteerd door alle hieronder vermelde beroepsverenigingen. Daarnaast kan een webinar of workshop geaccrediteerd zijn door beroepsverenigingen waarvoor je de bijschrijving van de accreditatiepunten zelf moet regelen aan de hand van je certificaat. Deze beroepsverenigingen staan niet in het overzicht hieronder. Zie bij het betreffende webinar of de workshop voor specifieke informatie over accreditatie.

We verzoeken je bij het invullen van dit formulier uitsluitend gegevens in te vullen voor de beroepsverenigingen die staan vermeld. Andere gegevens kunnen niet door ons worden verwerkt.
Het alleen aanvinken van een beroepsvereniging volstaat niet, we hebben óók je lidmaatschapsnummer nodig.