Gratis verzending
binnen Nederland
voor België vanaf € 20,00

Vandaag verzonden
bij bestellen vóór 19.00 uur

Accreditatietoets online workshop ‘De polyvagaaltheorie in therapie’ met Deb Dana

Toets bijeenkomst 1 – 3 november 2021
Toets bijeenkomst 2 – 10 november 2021
Toets bijeenkomst 3 – 17 november 2021
Toets bijeenkomst 4 – 1 december 2021

Wil je accreditatiepunten en/of certificaat als bewijs van deelname ontvangen? Daarvoor is registratie van aanwezigheid bij de workshop nodig. Hiervoor kun je de accreditatietoets maken.

De toets wordt per programmaonderdeel aangeboden, waarvoor je elke keer op de donderdag na het betreffende programmaonderdeel een link ontvangt. Alle toetsonderdelen dienen uiterlijk binnen twee weken na het laatste workshoponderdeel gemaakt te zijn, dus uiterlijk 16 december.

Wanneer je de toets met ten minste 70% positief resultaat maakt, registreren wij presentie bij de workshop. Je ontvangt vervolgens je certificaat per e-mail binnen zes weken na afloop van de workshop. Indien van toepassing geven wij tevens binnen zes weken je presentie door aan je beroepsvereniging.

Klik hier voor een overzicht van beroepsverenigingen die de workshop geaccrediteerd hebben en meer informatie over voorwaarden en procedure.

Voor vragen kun je contact met ons opnemen via:
congres@uitgeverijmens.nl
0599-745047

Na invullen van de toets, klik je op Toets verzenden. Vervolgens verschijnt er een bevestiging op je scherm dat je de toetsantwoorden hebt ingediend.

Toets bijeenkomst 3 – 17 november 2021

1. Prosody is: (required)
2. Vocal bursts: (required)
3. The Social Engagement System includes: (required)
4. Co-regulation: (required)
5. Self-regulation: (required)
6. The therapist’s autonomic state: (required)