Uitgeverij Mens!

Seminar Franz Ruppert

Seminar en lezing Franz Ruppert

Dr. Franz Ruppert (auteur van onder andere 'Symbiose en autonomie' en 'Vroegkinderlijk trauma') komt weer naar België voor een seminar en lezing.

Congres SP 26 09 2017 banner website

Congres met Pat Ogden en Janina Fisher

26 september 2017 organiseren wij het congres ‘Trauma en gehechtheid – Een perspectief vanuit Sensorimotor Psychotherapy’ met Pat Ogden en Janina Fisher.

Klik hier voor meer informatie.k

Vivian in Nederland

Workshop Vivian Broughton

Vivian Broughton (auteur van 'Stilstaan bij trauma') geeft 23 en 24 februari 2018 een workshop in Nederland.

In Utero

Film 'In Utero'

Deze film ontsluit de geheimen van het leven vóór de geboorte, waarin antwoorden te vinden zijn op vraagstukken waar wij als mensheid voor staan.

Congres met prof. dr. Bessel van der Kolk

3 oktober 2016 organiseren wij het congres ‘Traumasporen’ met prof. dr. Bessel van der Kolk.

Klik hier voor meer informatie.k hier

Zelfsturing afbeelding Actueel goede formaat

Nieuwe boeken voorjaar 2016!

Het is de tijd van het jaar waarin wij na vele voorbereidingen ons nieuwe boekenprogramma voor de komende maanden kunnen presenteren. Met vreugde laat ik nu dan ook zien welke nieuwe titels er zullen gaan verschijnen.

zeepbelNieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe uitgaven en congressen van Uitgeverij Mens!, meld je dan aan voor de digitale nieuwsbrief.

gebouw uitgeverijmens

Welkom!

Met het online gaan van deze website is Uitgeverij Mens! een feit. Deze site is het resultaat van enkele maanden concreet vormgeven aan een geesteskind dat al langer, al veel langer, in mijn denken en voelen leeft. Hij is de ‘etalage’ van Uitgeverij Mens! – een uitgeverij die zich toelegt op het uitgeven van boeken over psychologie en trauma.